GARANTI - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

FORURENINGEN DRÆBER

Historien om plast er historien for os alle.

Plast berører hele vores liv, lige fra den daglige mademballage, vi køber, til de computere, vi arbejder med, og ikke mindst de biler, vi kører. Men meget af den plastik, du rører ved i dit daglige liv, bruges kun én gang og smides væk. Store mængder af denne plastik ender i havet, faktisk så store mængder, at vi på bare få år kan ende med et halvt kilo plastik for hver tredje kilo fisk i havet. Fremtiden er i vores hænder, for plastikken i vores hav vil blive bestemt af den måde, vi håndterer plast på landjorden i fremtiden.

 

Plast er blevet fundet i mere end 60% af alle havfugle og i 100% af havskildpadderne, der tager fejl af plast og føde, med døden til følge. Når dyr indtager plast, kan det forårsage livstruende problemer, herunder nedsat kondition, næringsstofoptagelse og fodringseffektivitet - alt afgørende for havets overlevelse.

En af de helt store syndere er sugerørene af plast, men med en omlægning af brugsvaner og brug bæredygtige sugerør kan vi tage et stort skridt i den rigtige retning!

Fri fragt fra 500,-

Alle bestillinger højere end dette beløb afsendes gratis.