GARANTI - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

En lille snak om plastikken

I begyndelsen af ​​juli 2018 blev Seattle den største amerikanske by, der forbød plastiksugerør.

Dette er Seattle ikke alene om.

Starbucks arbejder på at udfase plastiksugerøret i løbet af 2020. Ligeledes har McDonald's offentliggjort, at de vil forbyde plastiksugerør på sine britiske og Irlands restauranter.

Derudover har Bon Appétit Management, en fødevarevirksomhed med 1.000 amerikanske lokationer, annonceret tidligere, at den vil udfase plastiksugerøret. Alaska Airlines vil være en af ​​de første luftfartsselskaber, der udfaser sugerøret af plast og der med gå mere bæredygtige veje.

Disse virksomheder reagerer på offentligt skrig og kræver handling mod et produkt, der på den ene side virker meget enkelt og nyttigt, men som skader verdenshavene og vores miljø.

I kun USA alene antydes et skøn, på omkring 500 millioner sugerør bruges hver eneste dag. En undersøgelse, der blev offentliggjort tilbage i 2019, anslog helt op mod 8,3 milliarder plastiksugerør som forurenende verdens strande. 8 millioner ton plast flyder ud i havet hvert år, og sugerør udgør kun 0,025 procent af det, dog vil et mere bæredygtigt alternativ til sugerøret betyde store forskelle.

 Trods sugerør udgør så lille en del af plastikken i verdenshavene, har det ikke forhindret sugerøret i at blive hovedfokus i de nylige miljøkampagner. Dette skyldes delvist fordi sugerøret for de fleste mennesker er noget, de let kan undvære, og dermed et godt udgangspunkt til forandring. For at eliminere brug af plastiksugerør kræver det sjældent en drastisk ændring i adfærd, samt der findes mere bæredygtige alternativer til disse, så hvorfor ikke tage det bæredygtige valg?

Fri fragt fra 500,-

Alle bestillinger højere end dette beløb afsendes gratis.