GARANTI - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

10 fakta om hvorfor termoflasker er bedre for miljøet

Hos ReStraw har vi meget fokus på miljøet, og har derfor udvidet sortimentet med en række smarte termoflasker som vi har døbt The Bottle. Disse er af rustfrit stål og har et minimalistisk design.

Her er 10 gode fakta om hvor det er bedre for dig at benytte en genanvendelige drikkeflaske.

1. The Bottle termoflaske er 100% BPA fri.

Der er ingen risiko for at The Bottle stål drikkeflasker har nogen skade på dit helbred. Studier har nemlig vist, at BPA i plast generelt er skadeligt for dit helbred.

2. Ingen skadefulde kemikalier i vores termoflasker

Vidste du, at selvom en plastikflaske ikke indeholder BPA, indeholder den sandsynligvis stadig andre toksiner?

Hvis de har siddet et stykke tid eller været udsat for varme, lækker næsten alle plastikflasker andre hormonforstyrrende kemikalier. Føj!

3. The Bottle i rustfrit stål holder skimmelsvamp og andre bakterier i skak

Ud over at være kemikaliefri er vandflasker i rustfrit stål rust-, korrosions- og pletbestandige. The Bottle er af højeste kvalitet, og giver ikke skimmelsvamp og bakterier et sted at gemme sig.

4. The Bottle i rustfrit stål er Miljøvenlig

Vidste du, at folk kun genbruger omkring 12 procent af de plastikvandflasker, de køber? Og af de 12 procent er det kun 50 procent af alt, hvad vi lægger i genbrugsbeholderen, der rent faktisk bliver genbrugt.

Det betyder, at langt de fleste plastikvandflasker ender på vores lossepladser, hvor de hver især tager cirka 1.000 år at nedbryde. I løbet af den tid udvasker de skadelige kemikalier til vores miljø.

5. De kræver færre ressourcer og mindre energi

Vidste du, at det kræver tre gange så meget vand i en flaske vand at lave den, som det gør at fylde den? Det kræver næsten 2.000 gange energien at fremstille en flaske vand, som det gør at producere postevand.

- Produktion af flaskevand kræver 17 millioner flasker olie om året.

7. De udleder ingen bi-smag

Lyder det bekendt?: Du fylder din genanvendelige plastikflaske med en hjemmelavet is-chai-te-latte og tager den med på arbejde. Mums! Den står på dit skrivebord hele dagen, og du lader den ligge i vasken natten over (ups). Næste morgen kører du den gennem opvaskemaskinen og fylder den op med isvand. På vej til arbejde bemærker du, at dit isvand smager af chai-te! Ad!

The Bottle i rustfrit stål bevarer ikke rester fra tidligere påfyldte drikkevarer - så du kan være sikker på, at uanset hvad du fylder den med, vil du ikke ender med en kop kaffesmagende vand om morgenen.

7. Undersøgelser viser, at postevand alligevel smager bedre end flaskevand

Bortset fra udvaskning af smag viser undersøgelser, at i blinde smagstests foretrækker folk faktisk smagen af postevand frem for flaskevand. Fordi det ikke har fancy marketing eller berømtheder bag sig, hvis du spørger forbrugerne, hvilken smag, bedre, er de mere tilbøjelige til at sige flaskevand. Men når det kommer til stykket, viser undersøgelser, at postevand fladt ud smager bedre

8. De holder dit vand varmt eller koldt i længere tid

I modsætning til plastik- og glasbeholdere er en af de største fordele med vandflaske i rustfrit stål, at den kan holde dine drikkevarer varme eller kolde længere. Ved at holde dine drikkevarer varme i op til 12 timer og kolde i op til 24 timer, kan flasker af rustfrit stål hjælpe dig med at sige farvel til lunken kaffe og for varmt citronvand!

9. At drikke af en rustfri stålflasker er en meget billigere vane end at drikke vand på flaske

Flaskevand har den næststørste andel af drikkevaremarkedet i Danmark. Danskerne drikker mere flaskevand end både øl og mælk.

Den gennemsnitlige danske familie kunne spare tusinde hvis af kroner i løbet af flere år ved at investere i blot nogle få genanvendelige vandflasker i rustfrit stål.

10. Hvad er mere praktisk end din egen flaske?

Vi er travle mennesker. Med hundredvis af e-mails, der skal besvares og timevis af møder at deltage i, er det nemt at sige, at det er nemmere at købe en flaske vand end at medbringe sin egen. Men i virkeligheden vil det at medbringe din egen flaske spare dig for utallige ture til dagligvarebutikken og hjælpe med at sikre, at du altid har vand med dig, hvilket forhindrer dehydrering.Fri fragt fra 500,-

Alle bestillinger højere end dette beløb afsendes gratis.